logo
 

Schort accessoires

CUSTOMIZE JE LEREN SCHORT

Een leren Boxxla (Xapron) schort is altijd voorzien van stevige verstelbare banden in de nek en in de heup, een eenvoudige gespsluiting en een handige leren band voor bijvoorbeeld je theedoek. Maar… een leren schort kan net zo verschillend zijn als de eigenaars die ze dragen. Bij Boxxla hebben wij een groot aantal accessoires waar je uit kan kiezen om je schort helemaal naar wens te fine-tunen.

EXTRA OPBERGRUIMTE

Zo hebben wij diverse extra pockets, die wij kunnen maken van in dezelfde leersoort en kleur als het schort zelf. Deze stikken wij dan rechtstreeks op het schort op een plek naar keuze. Ideaal om kleine artikelen zoals je telefoon, je sleutels, notepads, maar ook kruiden, spatels en ga zo maar door in te bewaren. Het houdt je spullen veilig, georganiseerd en altijd binnen handbereik. Handig wanneer je je handen vrij wilt hebben wanneer je druk bezig bent om je vlees perfect te garen en op smaak te kruiden. Alle focus op je creaties en geen gehannes met losslingerende spullen.

Niet zeker van een extra zak op je leren schort? Kies dan voor een waiter holder. Je geniet dan van het voordeel van extra opbergruimte, maar hebt wel de keuze om de pocket holder erop of eraf te klikken door middel van een systeem met drukkers. Dit is hetzelfde systeem zoals de scharenhouders die wij in 2 diverse kleuren leer aanbieden.

Naast een extra zak op je schort zijn er nog talloze andere opties om je schort te upgraden. Kies voor een bottle holster, om je handen vrij te hebben en je biertje dichtbij. Of laat er een metalen ring op stikken, om je sleutels aan te hangen, je theedoek of je favoriete BBQ tools.

PERSONALISEER JE LEREN BBQ SCHORT MET NAAM

Een leren schort van Boxxla (Xapron) is al een cadeau opzich! Maar je eigen naam op een schort, maakt het natuurlijk nog persoonlijker. Gaaf voor jezelf, maar ook zeker leuk om een leren BBQ schort met naam aan iemand anders cadeau te geven. Ga je voor ‘BBQ King’, een speciale datum of simpelweg je voornaam? Laat het ons weten en wij gaan het regelen!

© Boxxla International 2018-2021