logo
 

Leren schorten

Xapron ontwerpt en produceert sinds 2015 soepele leren schorten. We hebben verschillende soepele leersoorten zoals: Kansas, Tennessee, Florida, Montana, Kaaiman, New York, Atlanta en Utah. Naast de keuze in de kwaliteit van het schort (een volnerf of een splitleer) kan je ook een keuze maken uit de diverse kleuren die we aanbieden. Ga je voor stoer zwart, klassiek bruin of eigenzinnig blauw? Door al deze mogelijkheden kies je voor een schort in de stijl die helemaal bij jou past!

TRADITIE SCHORT VAN LEER

Al sinds het einde van de 18e eeuw wordt er in Waalwijk gewerkt met leer. Onze schorten van leer worden hier nog steeds met de hand gemaakt door ervaren vaklui. Goed vakmanschap blijft hierdoor bewaard. En dat geldt ook voor de prachtige leerlooierijen in de buurt van Waalwijk. Daarom geven we elk leren schort een klein oranje wimpeltje mee aan het etiket. Als herkenning, én omdat wij trots zijn op onze Nederlandse producten!

Het leer dat wij gebruiken is afkomstig uit Italië en geselecteerd om te voldoen aan onze veeleisende specificaties. Het leer krijgt daarna onze, zelf ontwikkelde, speciale bewerking. Om deze reden zijn onze schorten van leer opvallend licht en flexibel. Een schort van Xapron zit hierdoor erg comfortabel en valt door de souplesse mooi om elk lichaam.

© Boxxla International 2018-2021